Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Dragon Drop Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον εξαιρετικό κουλοχέρη της Nextgen Gaming το Dragon Drop με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές για στοιχηματισμό με αξία πονταρίσματος από 0.01 έως και 2.00 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης Dragon Drop προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα με φόντο λουλουδιών αλλά και η μουσική συνθέτουν ένα πάρα πολύ καλό φρουτάκι. Επίσης έχουμε διαθέσιμα στην οθόνη μας κουμπιά όπως τις αυτόματες περιστροφές την αλλαγή αξίας τις πληροφορίες πληρωμών και το spin για το γύρισμα των τροχών. Το φρουτάκι Dragon Drop προσφέρει ακόμα μπόνους και χαρακτηριστικά όπως το Sticky Dragon Feature βρίσκοντας 3 ή περισσότερα Scatter μπαίνουμε στο παιχνίδι με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές free games κερδίζοντας από 8 περιστροφές με διπλασιασμό πληρωμών αλλά και με τα Wild σύμβολα του δράκου που κλειδώνουν δίνουν μια διάσταση στο παιχνίδι του κουλοχέρη Dragon Drop για πολλά πολλά κέρδη credits με τεράστιο ενδιαφέρον του gameplay. Καλή διασκέδαση.