Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Wild Water Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη της NET ENTERTAINMENT (NET ENT) τον Wild Water με τα τρομερά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και επίσης απίστευτο gameplay με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με αξία μονάδος credit από 0.01 έως και 0.50 και ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Wild Water είναι πλούσιος σε μπόνους και χαρακτηριστικά και προσφέρει σε κουμπιά και αυτόματα γυρίσματα Autospin και μέγιστο στοίχημα Maxbet για πιο εύκολη λειτουργία από τους παίχτες. Το φρουτάκι Wild Water προσφέρει επίσης τα Scatter για να ξεκινάμε τα Free Spins εξτρά δωρεάν γυρίσματα όταν βρίσκουμε 3 οπουδήποτε στους τροχούς και μέσα στα έξτρα δωρεάν γυρίσματα έχουμε τα Expanding Wilds δηλαδή όταν εμφανιστεί κάπου Wild μεγαλώνει καλύπτοντας όλο το συγκεκριμένο τροχό για πολλά κέρδη credits για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Τέλος το Wild Water προσφέρει και 2 χαρακτηριστικά μπόνους το Surf's Up Bonus που πληρώνει Χ20 το bet μας και το Surf Team Bonus που πληρώνει Χ200. Καλή διασκέδαση.