Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Spinning 7's Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον ολοκαίνουργιο κουλοχέρη Spinning 7's με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές για στοίχημα και ποντάρισμα από 0.02 έως και 5.00 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης Spinning 7's διαθέτει από τα καλύτερα γραφικά στοιχεία και σύμβολα εξαιρετικό gameplay με πολύ ωραία χρώματα και με πολλές επιλογές κουμπιών που καταλήγουμε ότι δεν λείπει τίποτα από αυτά που θέλει ένας παίχτης. Το autoplay αυτόματων περιστροφών η περιστροφή  spin τα πονταρίσματα μονάδων credits 20,40,60,80 και 100 η αξία μονάδας και τέλος το Streak Breaker που μας δίνει την δυνατότητα με 5 μονάδες ποντάρισμα παραπάνω από το κανονικό εάν σε 5 γυρίσματα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τίποτα τότε μας δίνει μπόνους μονάδες με τυχαίο αριθμό. Επίσης το wild της καμπάνας αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός των συμβόλων 7 και μπόνους και ακόμα τα other περιστρεφόμενα εφτάρια (7) σύμβολα αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός των Wild και των Bonus. Τέλος βρίσκοντας 3,4 ή 5 σύμβολα μπόνους ξεκινάει το Free Games Bonus με 15,20 και 30 έξτρα δωρεάν περιστροφές αντίστοιχα. Καλή διασκέδαση.