Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Iron Man 3 Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με εικονικά χρήματα με έναν από τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προέρχεται από την εταιρία Playtech τον Iron Man 3 που είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία και επίσης παρουσιάζεται αρκετά καλύτερο και σε γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και σε gameplay απο τα 2 προηγούμενα Iron Man φρουτάκια. Ο κουλοχέρης προσφέρεται με 25 γραμμές σε 5 τροχούς βίντεο με αξία πονταρίσματος από 0.011 έως και 5.00 ανά γραμμή. Επίσης έχουμε διαθέσιμα κουμπιά το autospin έως και 99 γυρίσματα και το μέγιστο στοίχημα maxbet. Το Iron Man είναι ελκυστικό για τα παιχνίδια μπόνους και χαρακτηριστικά που διαθέτει. Το All System Go Re-Spin για πολλά κέρδη το Hall Of Armor Free Games με τα έξτρα δωρεάν γυρίσματα και τα 3 διαφορετικά modes μέσα σε αυτό με πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις των δωρεάν κουλοχέρηδων. Καλή διασκέδαση.