Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Eggomatic Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο 3D τρισδιάστατο κουλοχέρη της Net Entertainment (NET ENT) τον Eggomatic με τα καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα που είναι 3D και το εξαιρετικό gameplay και την πάρα πολύ καλή μουσική υπόκρουση που τον κάνουν μοναδικό σαν φρουτάκι. Ο κουλοχέρης έρχεται στην οθόνη μας με 5 τρισδιάστατους τροχούς βίντεο 20 γραμμές και αξία μονάδας credits από 0.01 έως και 1.00 και ποντάρισμα ανά γραμμή από 1 έως και 10 και επίσης έχουμε διαθέσιμα σε κουμπιά το μέγιστο ποντάρισμα maxbet τις αυτόματες περιστροφές με το autoplay και τέλος το I που βλέπουμε το paytable με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Ο κουλοχέρης Eggomatic προσφέρει πολύ καλά μπόνους παιχνίδια και χαρακτηριστικά όπως το Spreading Wild Egg και το παιχνίδι των έξτρα δωρεάν περιστροφών Free Spins Egg που μπορούμε να πετύχουμε από 7 έως και 50 δωρεάν έξτρα περιστροφές για πολλά κέρδη credits για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα με ενδιαφέρον. Σε όλα αυτά προσθέτονται και το Surprise Egg και το Coin Win Egg χαρακτηριστικά μπόνους. Καλή διασκέδαση.