Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Super Hoot Loot Slot Game

Παίξε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον αγαπημένο κουλοχέρη της IGT Super Hoot Loot που είναι βίντεο φρουτάκι 5 τροχών 40 γραμμών με ποντάρισμα 1 έως 5 ανά γραμμή. Ανακαλύψτε τα 2 διαφορετικά μπαλαντέρ Wild το κανονικό και το Χ2 για διπλασιασμό στις πληρωμές. Βρείτε 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους στους οπουδήποτε στους τροχούς για να ξεκινήσετε τις δωρεάν έξτρα 7 περιστροφές για πολλά κέρδη κερδίζοντας έως και 10Χ του συνολικού πονταρίσματος. Εάν παίζετε max bet στην διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού έχετε την δυνατότητα να πληρωθείτε σε μια γραμμή έως και με 200Χ της πληρωμής ενώ εάν παίζετε max bet και σας τύχουν τα free games μπορείτε να πληρωθείτε ακόμα και με 400Χ. Καλή διασκέδαση.