Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Monty Python's Spamalot Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη της Playtech τον δημοφιλή Spamalot. Το φρουτάκι είναι βίντεο 5 τροχών με προσφορά τις 20 Γραμμές και αξία από 0.01 έως 5.00 ανά γραμμη. Διασκεδάστε με τα 4 Super Bonus Games που διαθέτει. Όλα τα μπόνους έχουν ενεργοποίηση ακριβώς με τον ίδιο τρόπο βρίσκοντας τα μπόνους σύμβολα στους τροχούς 1 και 5 και ως θεατρικό έργο παίζονται και τα 4 μαζί το ένα πίσω από το άλλο με την εξής σειρα: ''Εφόρμηση στο Κάστρο'', ''Κανείς δεν θα περάσει'', ''Οι ιππότες που λένε Νι'' και ο ''Λαγός Φονιάς''. Επίσης ο κουλοχέρης μας δίνει την δυνατότητα να κερδίσουμε Free Games δωρεάν γυρίσματα έως 10 με το μοναδικά ενσωματωμένο μέσα στα δωρεάν γυρίσματα το παιχνίδι ''Τζακ Ποτ Ιερό Δισκοπότηρο''. Καλή Διασκέδαση !!!