Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Silent Run Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με εικονικά χρήματα με τον νέο κουλοχέρη Silent Run με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές με αξία μονάδας coin από 0.01 έως και 0.50 και ποντάρισμα από 1 έως 10 ανά γραμμή. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους και καλύτερους κουλοχέρηδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτήν την στιγμή γιατί διαθέτει εξαιρετικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και πάρα πολύ καλό game play. Ένα σύμβολο Echo Bonus οπουδήποτε στον τρίτο τροχό ενεργοποιεί το Echo Bonus Game. Το σύμβολο εκπέμπει 3 σήματα αντήχησης ανιχνεύοντας την περιοχή του κυλίνδρου για τορπίλες. Όταν ένα σύμβολο Echo Wild εμφανιστεί στο τρίτο τροχό τότε εκπέμπει σήματα σόναρ για την ανίχνευση κρυμμένων συμβόλων Wild στην περιοχή του κυλίνδρου. Πραγματικά εξαιρετικά μπόνους παιχνίδια για αυτό και αξίζει τον κόπο να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας στο φρουτάκι Silent Run. Καλή διασκέδαση.