Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Flowers Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα στον κουλοχέρη της NET-ENT τον Flowers με 5 τροχούς βίντεο 30 γραμμές με αξία από 0.01 έως και 0.50 ανά credit και 1 έως 5 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης Flowers διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό bonus game με δωρεάν περιστροφες για πολλά credits κέρδη για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Τα Free Spins σύμβολα εμφανίζονται μονά ή διπλά. Με 4 ή περισσότερα σύμβολα Free Spins ενεργοποιούμε τις δωρεάν περιστροφές έως 30 στον αριθμό και με έως 10X πολλαπλασιαστή κέρδους. Επίσης το φρουτάκι έχει και τα wild συμβολα που λειτουργουν σαν μπαλαντέρ για όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα free spins. Καλή  διασκέδαση.