Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Egyptian Wilds Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Egyptian Wilds με 5 τροχούς βίντεο 10 γραμμές και αξία από 0.10 έως 100.00 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης προσφέρει στην κανονική διάρκεια των γυρισμάτων το κλείδωμα των Wilds (μπαλαντέρ) όπου και αν εμφανίζονται για 1 έως 6 επόμενες περιστροφές για αυτό και είναι μοναδικό στο είδος του με πολύ ενδιαφέρον αλλά και πολλά κέρδη. Επίσης βρίσκοντας 2 σύμβολα μπόνους οπουδήποτε στους τροχούς ξεκινάει το free games bonus με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές με το κλείδωμα των wild να συνεχίζει να ισχύει. Ο κουλοχέρης διαθέτει και autoplay κουμπί για να μην κουραζόμαστε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.