Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Dragon Island Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη της εταιρίας NET ENT Dragon Island με 5 τροχούς βίντεο 15 γραμμές με ποντάρισμα ανά γραμμή από 1 έως 10 και από 0.01 έως και 0.50 αξία μονάδας coin. Ο κουλοχέρης πληρώνει τις κερδισμένες γραμμές από αριστερά αλλά και από δεξιά για περισσότερα κέρδη credits. Έχει την πρωτοτυπία να διαθέτει 2 μπαλαντέρ σύμβολα Wild το κανονικό και το Golden Wild για περισσότερα κέρδη και πιο πολύ ενδιαφέρον. Όλα τα μπαλαντέρ σύμβολα wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter και τα Golden Wild. Βρίσκοντας 3 σύμβολα scatter κερδίζουμε 10 έξτρα περιστροφές με 4 σύμβολα scatter κερδίζουμε 20 έξτρα περιστροφές ενώ με 5 κερδίζουμε 50 έξτρα στα οποία πριν από κάθε γύρισμα των τροχών ο ένας τροχός γίνεται όλος wild (expanding wild feature). Εξαιρετικά ενδιαφέρον φρουτάκι για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Καλή διασκέδαση.