Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Big Bang Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον ολοκαίνουργιο κουλοχέρη Big Bang με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές με ποντάρισμα ανά γραμμή 1 έως και 5 μονάδες coins αξίας από 0.01 έως και 0.50 για πολλά κέρδη credits για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Το φρουτάκι διαθέτει το καταπληκτικό ότι μετά από κάθε περιστροφή που κερδίζει ο πολλαπλασιαστής που προβάλλεται στον μετρητή πολλαπλασιαστή διπλασιάζεται. 6 ή περισσότερες διαδοχικές περιστροφές που φέρνουν 1 ή περισσότερους κερδοφόρους συνδυασμούς αυξάνουν το πολλαπλασιαστή έως και 32Χ. Επίσης τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα και τα κέρδη γραμμής πονταρίσματος πληρώνουν αν είναι συνεχόμενα από τον τέρμα αριστερά τροχό έως τον τέρμα δεξιά και πληρώνεται μόνο το υψηλότερο κέρδος γραμμής πονταρίσματος. Καλή διασκέδαση.