Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Ghosts Of Christmas Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν τον Χριστουγεννιάτικο κουλοχέρη της Playtech Ghosts Of Christmas που προσφέρει Free games bonus έως 15 δωρεάν γυρίσματα βρίσκοντας τα 3 ή περισσότερα σύμβολα που υπάρχουν και στους 5 τροχούς και κατόπιν διαλέγοντας το 1 από αυτά καθορίζεται και ο αριθμός των δωρεάν γυρισμάτων. Το παιχνίδι διαθέτει και το Ghosts of Christmas bonus πετυχαίνοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα του μπόνους από τον πρώτο τροχό αριστερά και συνεχόμενα σε κάθε τροχό σε ενεργή γραμμή. Η αξία του κουλοχέρη είναι από 0.01 έως 50.00 και παρέχει 20 γράμμές.